Familierecht, arbeidsrecht en schuldsanering

Advocatenkantoor Van den Broeke in Renkum

Samen met uw partner passende afspraken maken bij een echtscheiding is soms lastig. De emoties kunnen hoog oplopen en niet elke beslissing is prettig om te nemen. Ook bij arbeidsconflicten kan er van alles gebeuren waar u niet op voorbereid bent. Het bedrijf is failliet en betaalt salarissen niet meer, of u wilt uw ontslag aanvechten. Van den Broeke is dé advocaat bij persoonlijke zaken.

Personen- en familierecht

Gaat u scheiden? Wilt u hulp bij het opstellen van een ouderschapsplan? Of wilt u bijstand bij het ontbinden van een geregistreerd partnerschap? Zaken in personen- en familierecht kunnen ook gaan om verdelingen tussen partners die uit elkaar gaan.

Advocatenkantoor Van den Broeke heeft aandacht voor de juridische en persoonlijke kant van uw zaak. Zoekt u juridische hulp bij vragen rondom afstamming, geboorte, partnerschap of echtscheiding?

Schakel Advocatenkantoor Van den Broeke in bij:

 • Echtscheiding
 • Mediation
 • Ontbinding geregistreerd partnerschap
 • Opstellen ouderschapsplan
 • Alimentatie, gezag en omgang
 • Adoptie
 • Voogdij
 • Erkenning vaderschap
 • Naamswijziging
 • Curatele, bewind en mentorschap

 

Gratis oriënterend gesprek:

Een eerste oriënterend kennismakingsgesprek van maximaal 1 uur op het gebied van personen- en familierecht is bij Advocatenkantoor Van den Broeke in Renkum altijd gratis.

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Bel dan 0317-84 02 50.

Maak een afspraak

Arbeidsrecht

Hebt u problemen met uw werkgever? Vindt u dat u onterecht bent ontslagen? Of zijn er financiële problemen bij uw werkgever en wordt uw loon niet meer uitbetaald? Bij een conflict op de werkvloer is het verstandig om een jurist in te schakelen. Kies voor Advocatenkantoor Van den Broeke in Renkum. Ik ben gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Van den Broeke brengt uw situatie duidelijk in kaart en geeft u een helder advies. Zo weet u goed waar u aan toe bent. Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een reorganisatie of ontslag is duidelijkheid erg belangrijk, en dat begrijp ik maar al te goed.

Ik sta u bij in de volgende zaken rondom arbeidsrecht:

 • Ontslag
 • Loonbetaling bij ontslag
 • Hoger beroep

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 0316-28 22 38 of vul het contactformulier in.

Schuldsanering

Advocatenkantoor Van den Broeke staat u bij wanneer u te maken krijgt met de WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen). Deze wet is bedoeld voor personen die buiten hun schuld (“te goeder trouw”) in een problematische schuldsituatie terecht zijn gekomen. Het is een wettelijk schuldsaneringstraject dat u uitzicht biedt op een schuldenvrije toekomst. Schuldeisers moeten dan wel akkoord zijn met de schuldsaneringsregeling.

Is uw verzoek tot toetreding tot de WSNP afgewezen? Of is uw bedrijf failliet verklaard en bent u nu als ondernemer zelf in de schuldsanering terecht gekomen?

Advocatenkantoor Van den Broeke in Renkum geeft u juridisch advies en staat u bij tijdens een hoger beroep.

Leg uw situatie tijdens een gratis oriënterend kennismakingsgesprek aan ons voor.

U kunt bij mij terecht voor de volgende zaken:

 • WSNP afgewezen
 • Faillissement
 • Hoger beroep WSNP

Leg uw situatie tijdens een gratis oriënterend kennismakingsgesprek aan mij voor.

Tarieven en gefinancierde rechtsbijstand
 

Mijn werkzaamheden verricht ik op basis van een redelijk en marktconform uurtarief van € 150,00 per uur, exclusief 21% BTW en inclusief kantoorkosten.

Voor bepaalde werkzaamheden is het mogelijk om in overleg een vaste prijsafspraak te maken.

Daarnaast breng ik eventuele kosten van onder meer een deurwaarder, griffierecht en leges in rekening.

Gefinancierde rechtsbijstand

Afhankelijk van uw inkomen, is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Dat betekent dat u de overheid bijdraagt aan de kosten voor rechtshulp. Zo kan u met elk inkomen een advocaat in de arm nemen.

Lees meer over rechtsbijstand op de website van de Raad voor Rechtsbijstand